Városlista
2020. augusztus 3, hétfő - Hermina

Hírek

2011. Október 09. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Színes tévét kapott Stohl András

Színes tévét kapott Stohl András

Stohl András egyelőre egyedül tartózkodik egy cellában, így saját magát kell elszórakoztatnia üres óráiban.

Az első másfél napban ezt leginkább olvasással és írással tudta megoldani, de tegnaptól már egy kis képernyős tévé is szolgálja a színész "kényelmét".

- Andrással sikerült egy rövid telefonbeszélgetést folytatnom, és annyit mondhatok, hogy a körülményekhez képest minden rendben van vele. Különösebben még nem volt alkalma ismeretségeket kötni, mivel egyedül van egy cellában. Az idejét olvasással töltötte, de másfél nap alatt végzett azzal a négy könyvvel, amit bevitt magával. Természetesen írja a naplóját, és mostantól már tévét is tud nézni, hiszen bejuttattunk hozzá egyet - mesélte az Új Ásznak dr. Ruttner György, Stohl ügyvédje.

- András annyit még mondott nekem, hogy nagyon várja már a munkába állásának időpontját, hiszen úgy gyorsabban fog telni számára az egyébként ólomlábakon járó idő - fűzte hozzá a színész jogi képviselője.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 03. 17:08, hétfő | Bulvár

Andonik 4s vendége Homonnay Zsolt - VIDEÓ

Az Andonik 4s vendége Homonnay Zsolt volt, akitől néhány érdekességet tudhatunk meg a színházi életről és a rendezésről.

2020. Augusztus 03. 15:03, hétfő | Bulvár

Főzzünk Robival! Csokifelfújt, meggygrillázs - VIDEÓ

Szeretitek a csokis desszerteket? Robi most egy édességet fog készíteni és közben sok érdekességet mesél a csokoládéról.

2020. Július 31. 06:00, péntek | Bulvár

Elmarad a Strand Fesztivál, az EFOTT, a Fishing On Orfű is

A zamárdi Strand Fesztivál, a velencei-tavi EFOTT, a Fishing On Orfű, a szegedi SZIN, a Paloznaki Jazzpiknik és az adyligeti Kolorádó Fesztivál is elmarad a kormány csütörtöki döntése,

2020. Július 29. 08:21, szerda | Bulvár

Pert indít a Facebook az Európai Bizottság ellen

Pert indít a Facebook közösségi hálózati portál az uniós bíróságon az Európai Bizottság ellen.