Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Április 10. 07:25, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Színjáték a két világsztár románca?

Színjáték a két világsztár románca?

Kim Kardashian és Kanye West együtt járnak. De vajon nem csak megjátsszák a kapcsolatot?

72 napos házassága után Kim Kardashian komolyan fogadkozott, hogy nem keres magának új parnert, de ez az állapot sem tartott sokkal tovább a frigynél, a sztár ugyanis összejött Kanye Westtel. A két híresség az elmúlt néhány napban igyekezett kétséget sem hagyni afelől, hogy éreznek egymás iránt valamit: először moziban látták őket együtt, majd színházban és koncerten is voltak, végül pedig közösen töltöttek el egy éjszakát, és ebédelni is elmentek - West pedig amellett, hogy mindenhol látványosan körberajongta Kardashiant, még egy dalt is írt arról, hogy szerelmes belé. Az azonban sokak szerint kérdéses, hogy mindez valóban azért történik-e, mert vonzódnak egymáshoz.

Bár egyesek szerint a rapper és a valóságshow-sztár románca régóta készülődött, mások azt mondják: nagyon feltűnő, hogy minden előzmény nélkül hirtelen ilyen feltűnően szerelmesek lettek. Bennfentesek szerint könnyen elképzelhető, hogy az egész kapcsolat csak színjáték, amivel mindkét fél jól járhat: West több lemezt ad el, Kardashian pedig helyreállíthatja balul sikerült házassága miatt megtépázódott hírnevét. Szerintük ezt bizonyítja az is, hogy a reality-celeb még pár nappal ezelőtt is arról beszélt, hogy nincs senkije, West pedig a szóban forgó dalát olyan gyorsan rögzítette, hogy amikor ezzel kapcsolatban kérdezték a kiadóját, ott még csak nem is tudtak a felvétel létezéséről. A két sztár a pletykákkal egyelőre mindenesetre nem törődik, helyette inkább külön-külön is dolgoznak rajta, hogy a reflektorfényben legyenek: Kardashian egy showműsor házigazdája lesz hamarosan, West pedig új barátnője hasonmásait keresi következő klipjéhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára