Városlista
2019. október 18, péntek - Lukács

Hírek

2019. Október 09. 14:59, szerda | PR

Szupernőiesen hát nélküli ruhában - De hogyan válasszunk melltartót hozzá?

Szupernőiesen hát nélküli ruhában - De hogyan válasszunk melltartót hozzá?

A hát nélküli ruhák elképesztően elegánsak, mégis gyakran tartunk tőlük pusztán azért, mert megoldhatatlannak tűnik a megfelelő melltartót megtalálni hozzá. Pedig számos megoldás várja azokat, akik igazán keresnek.

Sok verzió létezik

A ruha pontos fazona, a melltartóméret és a kényelmi szempontok alapján könnyedén kiválaszthatjuk a megfelelő hát nélküli melltartót.

A legkényelmesebb, ha beszerzünk egy hátul mélyen záródó, pántos melltartót. Pántos ruhákhoz mindenképpen ez lesz a legjobb megoldás. Éles bevetés előtt fontos ellenőrizni, hogy hogyan illeszkedik a ruha kivágása a melltartóéval.
● Vásárlás előtt azzal a ruhával próbáljuk fel a melltartót, amihez hordani akarjuk. Ha erre nincs lehetőség, mielőtt felpróbálnánk a melltartót, egy lemosható íróeszközzel jelöljük a ruha vonalát a hátunkon, így melltartóval is látni fogjuk, hogy kilóg-e a ruha vonalából.
● Abban az esetben, ha csak egy kicsit lóg ki a melltartó bármely része a ruha alól, egy kétoldalas ruhatapasszal rögzíthetjük azt a ruhához. Így elkerülhetjük, hogy mozgás közben kivillanjon a melltartó.

Ha sokféle ruhához kívánjuk hordani, válasszunk pánt nélküli mídert. A míderek elévülhetetlen előnye, hogy számtalan módon támogatják a viselőjüket. Némelyik még formáz és karcsúsít is. Találhatunk hátul mélyen záródó, kombinálható és pánt nélküli variációkat is, vagyis sokoldalú megoldást várhatunk tőlük.
● A míder különösen beválhat nagyobb kosármérettel rendelkező hölgyeknek, akiknek pánt nélküli megoldásra van szükségük.

Válasszunk variálható melltartót! Ez egy olyan melltartó, aminek a pántjait többféle módon lehet kombinálni aszerint, hogy mire van szükségünk.
● Áttetsző szilikon pánttal még több variáció kihozható belőle.

Ha a legminimálisabb fedésre van szükségünk, a ragasztós melltartót nekünk találták ki! A legjobb választás arra az esetre, ha sokat láttató ruhában kívánunk megjelenni. Ráadásul számtalan variációban és stílusban elérhetőek.
● Ha először használunk ragasztós melltartót, próbáljuk ki bevetés előtt, hogy megtapasztaljuk, hogy érezzük magunkat benne.
● Rendelés előtt nézzünk utána, hogy a kinézett márka méretezése szerint esetleg eggyel nagyobb vagy kisebb méretre van-e szükségünk ahhoz képest, amit hordani szoktunk.
● Az új generációs öntapadós mellbimbó párnák látványosan megemelik és formázzák az egész mellet, miközben az egész hátat és vállrészt szabadon hagyják, hiszen nincs pántjuk. Már újra felhasználható variációban is kaphatók.

Egy melltartó-hosszabbítóval egy hagyományos melltartót is átalakíthatunk úgy, hogy fel tudjuk venni egy hátul mélyen kivágott ruhához. Mivel a hátsó keresztpánt vonalát mélyíti, a ruha pontos fazonától függően tökéletes megoldást jelenthet.
● Melltartó-hosszabbítók már számos színben kaphatók, így szinte bármilyen melltartóval párosíthatjuk.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 09. 15:02, szerda | PR

Szigeteléssel az otthon melegéért

Számos lakás, különösen a régi építésűek nem rendelkeznek megfelelő szigeteléssel. A társasház falainak szigetelésén például csak közös erővel tudnak a ház lakói változtatni -

2019. Október 09. 14:55, szerda | PR

Hogyan válasszunk intenzív angol nyelvtanfolyamot?

Vannak olyan élethelyzetek, amikor szükség van a nyelvtudás gyors feljavítására. Erre tökéletes lehet egy intenzív nyelvtanfolyam. Ugyanakkor a választáskor érdemes bizonyos szempontokat figyelembe venni.

2019. Szeptember 06. 14:43, péntek | PR

Rémálom a lakásfelújítás, de kifizetődő lehet

Horrortörténetek keringenek az építőipari szakipari munkák minőségéről, így nem csoda, ha rettegünk a lakásfelújítástól. Vannak azonban helyzetek, amikor megéri belevágni egy ilyen kalandba.

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -