Városlista
2020. május 31, vasárnap - Angéla

Hírek

2019. Október 09. 14:59, szerda | PR

Szupernőiesen hát nélküli ruhában - De hogyan válasszunk melltartót hozzá?

Szupernőiesen hát nélküli ruhában - De hogyan válasszunk melltartót hozzá?

A hát nélküli ruhák elképesztően elegánsak, mégis gyakran tartunk tőlük pusztán azért, mert megoldhatatlannak tűnik a megfelelő melltartót megtalálni hozzá. Pedig számos megoldás várja azokat, akik igazán keresnek.

Sok verzió létezik

A ruha pontos fazona, a melltartóméret és a kényelmi szempontok alapján könnyedén kiválaszthatjuk a megfelelő hát nélküli melltartót.

A legkényelmesebb, ha beszerzünk egy hátul mélyen záródó, pántos melltartót. Pántos ruhákhoz mindenképpen ez lesz a legjobb megoldás. Éles bevetés előtt fontos ellenőrizni, hogy hogyan illeszkedik a ruha kivágása a melltartóéval.
● Vásárlás előtt azzal a ruhával próbáljuk fel a melltartót, amihez hordani akarjuk. Ha erre nincs lehetőség, mielőtt felpróbálnánk a melltartót, egy lemosható íróeszközzel jelöljük a ruha vonalát a hátunkon, így melltartóval is látni fogjuk, hogy kilóg-e a ruha vonalából.
● Abban az esetben, ha csak egy kicsit lóg ki a melltartó bármely része a ruha alól, egy kétoldalas ruhatapasszal rögzíthetjük azt a ruhához. Így elkerülhetjük, hogy mozgás közben kivillanjon a melltartó.

Ha sokféle ruhához kívánjuk hordani, válasszunk pánt nélküli mídert. A míderek elévülhetetlen előnye, hogy számtalan módon támogatják a viselőjüket. Némelyik még formáz és karcsúsít is. Találhatunk hátul mélyen záródó, kombinálható és pánt nélküli variációkat is, vagyis sokoldalú megoldást várhatunk tőlük.
● A míder különösen beválhat nagyobb kosármérettel rendelkező hölgyeknek, akiknek pánt nélküli megoldásra van szükségük.

Válasszunk variálható melltartót! Ez egy olyan melltartó, aminek a pántjait többféle módon lehet kombinálni aszerint, hogy mire van szükségünk.
● Áttetsző szilikon pánttal még több variáció kihozható belőle.

Ha a legminimálisabb fedésre van szükségünk, a ragasztós melltartót nekünk találták ki! A legjobb választás arra az esetre, ha sokat láttató ruhában kívánunk megjelenni. Ráadásul számtalan variációban és stílusban elérhetőek.
● Ha először használunk ragasztós melltartót, próbáljuk ki bevetés előtt, hogy megtapasztaljuk, hogy érezzük magunkat benne.
● Rendelés előtt nézzünk utána, hogy a kinézett márka méretezése szerint esetleg eggyel nagyobb vagy kisebb méretre van-e szükségünk ahhoz képest, amit hordani szoktunk.
● Az új generációs öntapadós mellbimbó párnák látványosan megemelik és formázzák az egész mellet, miközben az egész hátat és vállrészt szabadon hagyják, hiszen nincs pántjuk. Már újra felhasználható variációban is kaphatók.

Egy melltartó-hosszabbítóval egy hagyományos melltartót is átalakíthatunk úgy, hogy fel tudjuk venni egy hátul mélyen kivágott ruhához. Mivel a hátsó keresztpánt vonalát mélyíti, a ruha pontos fazonától függően tökéletes megoldást jelenthet.
● Melltartó-hosszabbítók már számos színben kaphatók, így szinte bármilyen melltartóval párosíthatjuk.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Április 03. 05:00, péntek | PR

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Május 31. 12:02, vasárnap | Külföld

Trump: nem lehetsz első a Földön, ha második vagy az űrben

Jelentette ki ezt az amerikai elnök a floridai Kennedy Űrközpontban tartott beszédében szombaton, miután sikeresen felbocsátották a SpaceX űrrakétáját, fedélzetén két amerikai asztronautával.

2020. Május 31. 11:08, vasárnap | Sport

Szabó Krisztián: Edzünk északon, versenyzünk délen - VIDEÓ

Lazultak a korlátozások, ennek örömére Csomós Mixi és Nagy Attila pedig előkapta a Skoda Fabia R5-ösét.