Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Szeptember 22. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: InfóBékéscsaba

SZÁZ ÓRA FOCI A SZÁZ ÉVES ELŐRE TISZTELETÉRE

SZÁZ ÓRA FOCI A SZÁZ ÉVES ELŐRE TISZTELETÉRE

Alakul az előre öregfiúk válogatottja.

Mint arról már korábban is beszámoltunk, a város labdarúgást szerető társadalma 100 óra focival tiszteleg a centenáriumát ünneplő Előre előtt. A mérkőzések a Békési úti Tréning Center pályáján zajlanak éjjel-nappal.

Napközben az általános és középiskolák városi bajnoksága zajlik, délutánonként a városi kispályás labdarúgó bajnokság küzdelmeit bonyolítják le, éjszakánként pedig óránkénti váltásban, alkalmi és baráti társaságok csapatai játszanak egymással. Az eredményt folyamatosan írjuk, a végén összegezzük. A csapatok természetesen a saját nevük alatt játszanak, de a meccs előtt mindig eldöntik, hogy melyik csapa szaporíthatja a lilák, és melyik a fehérek góljainak számát. Ilyen módon a századik óra után kialakul a végeredmény: Lilák – Fehérek … …

A meccs-sorozat utolsó találkozója: Előre Öregfiúk – Szurkolók összecsapás lesz.

Időpont: 2012. szeptember 23. 13 óra.

Az öregfiúk válogatottjában veretes névsor kezd összeállni:

Kulcsár, Vancea, Kasik, Szarvas, Szenti, Mracskó, Oláh, Árgyelán, Pásztor, Vágási, Királyvári, Zahorán, Kiss J., Kurucz, Ottlakán, Belvon, Marik, Kovács T...

A kezdőrúgást Fülöp Laci bácsi végzi majd el. Eredetileg úgy volt, hogy az első meccs kezdőrúgása lesz az övé, de egészségügyi okok miatt azt nem tudta elvállalni. Azóta meggyógyult, tettre kész.

Exkluzivitások:

Pénteken (szeptember 22.) 23 órakor kezdődik az I. Női Éjszakai Labdarúgó Torna békéscsabai csapatok részvételével. A mérkőzéseket szombaton (szeptember 23.) 8 óráig játsszák, aztán eredményhirdetés.

Szombaton (szeptember 23.) 23 órakor kezdődik az I. Férfi Éjszakai Labdarúgó Torna, a mérkőzéseket vasárnap reggel 8 óráig játsszák.

Résztvevő csapatok: Pedagógus, U99, SWAG, Cefre FC, Éden Büfé.

Szombaton reggel 8 órától este 20 óráig, a Békéscsaba 1912 Előre utánpótláscsapatai járszanak egymás ellen.

Egyéb információkért hívható: Kormos Mihály 30/205 70 35

Ferencz Rezső

ECB-kommunikáció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: