Városlista
2020. augusztus 3, hétfő - Hermina

Hírek

2011. Október 09. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Tagadja a sztár, hogy plasztikáztat

Tagadja a sztár, hogy plasztikáztat

Az ötvenhárom éves színésznő arról mesélt az egyik női magazinnak adott interjújában, hogy nem zárja ki, egyszer ő is plasztikáztat. Rosszmájúak szerint már meg is tette!

A generációja egyik legszebb színésznőjének tartják Michelle Pfeiffert, aki éveket letagadhat a korából, és éppen ezért sokszor kérdezik arról, hogyan marad ilyen fiatalos, mi a titka. "Jó gének, egészséges étkezés és rendszeres mozgás." - mondja ilyenkor. De tényleg csak ennyi lenne? Az amerikai Star magazin értesülései szerint sokkal inkább plasztikai sebészeknek köszönheti a feszes bőrét, de ezt a színésznő a legutóbbi Elle magazinos interjújában tagadta. "Nem zárom ki, hogy plasztikáztatok majd magamon ezt-azt. Nem bűn a plasztika vagy botox, de nem vagyok híve annak, ha túlzásba viszik. Szomorú lehet, ha valaki odáig jut, hogy ennyire elégedetlen magával."

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 03. 17:08, hétfő | Bulvár

Andonik 4s vendége Homonnay Zsolt - VIDEÓ

Az Andonik 4s vendége Homonnay Zsolt volt, akitől néhány érdekességet tudhatunk meg a színházi életről és a rendezésről.

2020. Augusztus 03. 15:03, hétfő | Bulvár

Főzzünk Robival! Csokifelfújt, meggygrillázs - VIDEÓ

Szeretitek a csokis desszerteket? Robi most egy édességet fog készíteni és közben sok érdekességet mesél a csokoládéról.

2020. Július 31. 06:00, péntek | Bulvár

Elmarad a Strand Fesztivál, az EFOTT, a Fishing On Orfű is

A zamárdi Strand Fesztivál, a velencei-tavi EFOTT, a Fishing On Orfű, a szegedi SZIN, a Paloznaki Jazzpiknik és az adyligeti Kolorádó Fesztivál is elmarad a kormány csütörtöki döntése,

2020. Július 29. 08:21, szerda | Bulvár

Pert indít a Facebook az Európai Bizottság ellen

Pert indít a Facebook közösségi hálózati portál az uniós bíróságon az Európai Bizottság ellen.