Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2019. Január 27. 05:01, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Targoncát lopott, majd megpróbálta eladni

Targoncát lopott, majd megpróbálta eladni

A monori rendőrök egy 28 éves vecsési férfit gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével. Őrizetbe vették.

A Monori Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 28 éves vecsési férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. január 23-án hajnalban megjelent egy vecsési cég telephelyénél, ahova a kerítést megrongálva bejutott, majd az ott álló targoncát saját indítókulcsával elindította. Ezután a telephely kapuját kinyitotta és egy vecsési ingatlanhoz hajtott a targoncával, ahol megpróbálta azt értékesíteni.

A monori rendőrök a bűncselekményről tett bejelentést követő két órán belül azonosították annak feltételezett elkövetőjét, akit a vecsési ingatlannál elfogtak. Itt a targoncát is megtalálták és lefoglalták a rendőrök, majd átadták a sértett részére.

A nyomozók a 28 éves férfit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, majd előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amelyet a Monori Járásbíróság 2019. január 25-én elrendelt.

Címkék: lopás, targonca, tolvaj, Vecsés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni