Városlista
2019. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2018. Január 31. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: mti

Tavaly 8,6 milliárd forintot fizettek ki jégkár miatt a biztosítók

Tavaly 8,6 milliárd forintot fizettek ki jégkár miatt a biztosítók

Az agrárbiztosításokkal foglalkozó négy biztosító tavaly 8,6 milliárd forintot fizetett ki jégkár címén - mondta Lambert Gábor, a Magyar Biztosítók Szövetségének kommunikációs vezetője kedden az M1 aktuális csatornán.

Hozzátette: májusban üzemelik majd be országosan a jégkármérséklő rendszert, az úgynevezett Jégert. Megjegyezte, hogy véleménye szerint a Jéger és a gazdálkodók által kötött biztosítások együtt igazán hatásosak.

Úgy vélte, a Jéger mellett a biztosítások fontosságát mutatja, hogy az országban három megyében már eddig is működött talajgenerátorokból álló jégkár enyhítő rendszer, tavaly azonban pont ebben a három megyében kellett a biztosítóknak a jégkár enyhítésére 2,7 milliárd forintot kifizetniük.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 19. 17:00, csütörtök | Belföld

Novemberben Magyarországra látogat a török elnök

November 7-én Magyarországra látogat Recep Tayyip Erdogan török elnök - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) csütörtökön az MTI-vel.

2019. Szeptember 19. 15:56, csütörtök | Belföld

Magát filmezte a Dózsa György úti halálos baleset okozója az ütközéskor

Magát filmezte a mobiltelefonjával M. Richárd a Dózsa György úti halálos baleset okozásakor - erről számolt be az M1 csütörtökön.

2019. Szeptember 19. 09:58, csütörtök | Belföld

Fegyvert találtak egy ideges sofőrnél Röszkénél

Egy lőfegyvert és hozzá való éles lőszereket találtak a pénzügyőrök egy német autó ellenőrzésekor Röszkén – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

2019. Szeptember 19. 06:57, csütörtök | Belföld

Több megyében is időseket fosztott ki egy csaló banda

Elfogtak a rendőrök négy férfit, akik a gyanú szerint közüzemi szolgáltató munkatársainak adták ki magukat és nyugdíjasoktól csalták ki megtakarított pénzüket.