Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Január 06. 14:31, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Thomas Anders újra Magyarországra jön!

Thomas Anders újra Magyarországra jön!

Az énekes már többször járt Magyarországon, legutóbb tavaly novemberben, Debrecenben lépett színpadra.

Január 6-án a Syma Csarnokban ad koncertet, és saját dalai mellett számos Modern Talking slágerrel is kedveskedik a közönségnek.

Egy hosszú látszatházasság után második feleségében találta meg élete párját a Modern Talking egykori énekese. Anders és felesége visszavonultan élnek kilencéves kisfiukkal.

Kedvére válogathatott volna a nők közül Thomas Anders a nyolcvanas években, ő azonban hűséges maradt akkori feleségéhez - pedig a családja és a barátai sem kedvelték Nora Ballingot. Az énekes a nyolcvanas évek közepén vette el Norát, és 1999-ig maradtak együtt, bár a kapcsolatuk már jóval a válás előtt megromlott Nora rámenős, agresszív stílusa miatt. Az akkor 37 éves Andersnek egy évre volt szüksége ahhoz, hogy összeszedje magát a válás után, majd megismerte Claudia Hesst, akit jó pár hónapig ostromolt, mire sikerült meghódítania. "Thomasszal bárki elment volna randevúzni, Claudia viszont nemet mondott az első vacsorameghívásra - meséli a sztár ismerőse. - Őt nem érdekelte, hogy Thomas híres, számára csak egy férfi volt a sok közül, akinek ugyanúgy meg kellett dolgoznia a szerelméért, ahogy bárki másnak meg kellett volna." Noráról és Claudiáról azt mondják, csak egy közös vonás van bennük: mindketten szőkére festetik a hajukat. Ezt leszámítva szöges ellentétei egymásnak: Nora imádta a hírnévvel járó felhajtást, és bármit megtett az ismertségért, Claudia viszont szerény és visszahúzódó. Anders az ő kedvéért költözött vissza a zajos Los Angelesből egy kis vidéki faluba, Németországba. "Claudia nyugodt, hétköznapi körülmények között akarta felnevelni immár kilencéves fiukat, Alexandert - magyarázza egy ismerős. - Az iskolaidényt Németországban töltik, szünetekben pedig ibizai nyaralójukban pihennek."

Az asszony csak ritkán tűnik fel nyilvános rendezvényeken, Alexandert pedig még sosem hagyta fotózni. "Nekem sincs kedvem már állandóan szerepelni, és nem akarom címlapokon látni a családomat sem - vallja az énekes. - Az emberek szerencsére többet foglalkoznak most a zenémmel, mint a magánéletemmel, és ez így van jól."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.