Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Április 01. 14:45, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Tíz ember megsérült a ferihegyi repülőtéren egy buszbalesetben

Tíz ember megsérült a ferihegyi repülőtéren egy buszbalesetben

Két busz összeütközött vasárnap a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a balesetben tíz ember megsérült - közölte a rendőrség honlapján.

A police.hu portálon az olvasható, hogy a baleset délelőtt fél tízkor történt a reptér 2B terminálján. Az első információk szerint ketten súlyosan, nyolcan könnyebben sérültek meg.

Hardy Mihály, a Liszt Ferenc-repülőteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs vezetője az MTI megkeresésére elmondta, a balesetben Malév Ground Handling két busza érintett, amelyek a Wizzair Bukarestből érkező járatáról vitték az utasokat a terminálhoz. Az egyik jármű hátulról hajtott bele az előtte haladóba.

Hardy Mihály nyolc, főként román állampolgárságú sérültről számolt be, akik közül egyikük nyaki-, illetve gerincsérülést szenvedett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.