Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Szeptember 06. 16:46, kedd | PR
Forrás: (x)

Tökéletes romantika Noszvajon a Treehousesban

Tökéletes romantika Noszvajon a Treehousesban

Virág András, karate világbajnokunk ritkán enged betekintést a magánéletébe.

Most viszont kivételt tett és párjával, Costanzával elfogadta az invitálást, hogy letesztelje Magyarország közkedvelt szálláshelyét a Treehouses Noszvaj (https://www.treehouses.hu)–t, ahol a lomházak kínálatát folyamatosan bővítették az elmúlt években, így most A CABIN a legújabb épületük, mely egy új élmény is egyben. A korábbi lombházaktól teljesen eltérő formájú épület, és felszereltségében mindent extrát tartalmaz, így a privát tóra néző Jakuzzit és a panoráma infraszaunát, a friss faillat és pihe-puha ágynemű mellett.

„Bevallom őszintén régóta szerettünk volna eljutni Noszvajra a kedvesemmel. Mozgalmas időszak, versenyek után jól esik kicsit elvonulni a világ zajától. Az erdőbe a hegyoldalra megálmodott szálláshely kis házikói minden képzeletemet felülmúlta. – kezdi az Exatlon Hungary sztárja. – a nyugalom mellett a kényelem, ami csillagos ötös volt, hiszen saját infraszaunával és jakuzzival is rendelkezett a házikónk. Sportolóként persze az edzésről sem tudtam lemondani a lépcsőzés és a kerékpározás után a panoráma szaunában méregtelenítettem.”

András és Costanza egy éve alkot egy párt. Szívesen töltik együtt az idejüket távol a várostól. Szeretnek kirándulni, túrázni, wellnesselni.

„Noszvaj az ország legtisztább levegőjű települése. A fák a madarak a tó hihetetlen harmóniájában egy kis ékszerdoboz a Treehouses faházacskái, ahol a párok nagyon jól érezhetik magukat, akár aktív (kerékpározás, túrázás) vagy a passzív (szaunázás, jakuzzizás) pihenést részesítik előnyben.

Virág András és kedvese a rövid kis kiruccanásukat mindenképpen szeretnék megismételni, és mielőbb visszatérni a nyugalom szigetére a noszvaji Treehouses-ba, hiszen a cabinok után a lombházakat is szeretnék kipróbálni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat