Városlista
2021. november 29, hétfő - Taksony

Hírek

2012. Május 23. 14:23, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

Tom Cruise ebbe bele is bukhat

Tom Cruise ebbe bele is bukhat

A világsztár részt vesz A hét mesterlövés című western klasszikus újabb feldolgozásában.

A Top Gunnal befutott színész ennek megfelelően már alá is írt az egyik főszerepre az 1960-as John Sturges film újrázásában. Az ilyen feldolgozások mindig hatalmas rizikóval járnak, bizony nem egy és nem két színész bukott már hatalmasat velük.

Az eredeti darab középpontjában hét renegát állt, akik egy mexikói falucska védelmében felvették a harcot az azt elözönlő banditákkal szemben.

Sokan nem tudják, de a hét mesterlövész már eleve is csak egy feldolgozás volt. Az eredeti mű Akira Kurosawától A hét szamuráj volt. Az amerikai verziót ráadásul később három folytatás is követte: A hét mesterlövész visszatér, A hét mesterlövész telibe talál, Újra nyeregben a hét mesterlövész.

Meglátjuk, Tom Cruise-ék próbálkozásából mi sül majd ki...

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.

2021. November 25. 12:25, csütörtök | Bulvár

Parád a legszebb hely az egész földkerekségén

Palóc föld gyöngyszemének bemutatását egy Krúdy Gyula idézettel kezdeném. "Látott embereket,és messzi tájakat,idegen kultúrákat, és nagyvilági tolongásokat, amíg ráeszmélt, hogy Parád a legszebb hely a föld kerekségén!"