Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2012. Március 29. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Békés MATRIX

Túralehetőségek intézmények, iskolák részére!

Túralehetőségek intézmények, iskolák részére!

A megyei önkormányzat fórumot szervez pénteken Békéscsabán, ahol konkrét pályázati lehetőségeket ismertetnek!

"Ne csak lájkold Erdélyt, lépd át valóban a határokat!"
Ebben a valós határátlépésben segít a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Határtalanul! program című pályázati felhívása, mellyel általános iskolák, szakképző intézmények és gimnáziumok diákjai juthatnak el Erdély, Felvidék, Délvidék, Kárpátalja valamint Horvátország és Szlovénia magyarlakta területeire.
A szoros pályázati határidő miatt a Békés Megyei Önkormányzat 2012. március 30-án, pénteken 10.00 órától fórumot szervez az érdeklődő intézményeknek, ahol a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. programigazgatója, Csete Örs ad tájékoztatást a felhívásról és válaszol a felmerülő kérdésekre, majd Lettner Balázs projektvezető segít a sikeres pályázatkészítés műhelytitkaiban.
Az előadásra közoktatási intézmények vezetőit, illetve az intézmények pályázatkészítésért felelős munkatársait várják az új Megyeházára, Békéscsabán, az Árpád sor 18. szám alatt.
Jelentkezni korlátozott létszámban lehet még a 441-141/128-as melléken, illetve az andras.szatmari@bekesmegye.hu e-mail címen.
A részletes felhívások és az adatlapok a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. honlapján (www.bgazrt.hu) a főoldalon a Határtalanul menüpontra kattintva, illetve a Határtalanul! program honlapján, a www.hatartalanul.eu oldalon érhetők el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben