Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. December 30. 15:32, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Tűzből mentettek a rendőrök

Tűzből mentettek a rendőrök

A balmazújvárosi rendőrök nem késlekedtek.

A rendőrséget december 28-án 21 óra körül arról értesítették, hogy egy balmazújvárosi házban tűz van. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ ügyeletese azonnal a helyszínre küldte a helyi körzeti megbízottat. A rendőröket az égő háznál egy férfi arról tájékoztatta, hogy az ingatlan idős lakója bent tartózkodik. Az egyenruhások azonnal bementek a lángoló házba, majd a hálószobában alvó 84 éves férfit kivitték az udvarra és átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

A rendőrök ezt követően a szomszédoktól kapott porral oltó készülékekkel nekiláttak a lángok megfékezésének, amelyet a helyszínre érkező katasztrófavédelem munkatársai folytattak.

A tűzben az idős lakó nem sérült meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.