Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Október 02. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Utoljára mutatta meg hatalmas melleit Zalatnay Cini

Utoljára mutatta meg hatalmas melleit Zalatnay Cini

Zalatnay Cini ismét mellműtétre készül. Az énekesnő ezúttal kisebbre szeretné szabatni kebleit, de jelenlegi méreteit még utoljára megmutatta a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában.

Vizespóló versenyen mutatta meg utoljára hatalmas kebleit Zalatnay Cini, akinek bájait Hajdú Péter és Dévényi Tibi bácsi szódás szifonja fedte fel. Az énekesnő ezzel barátja, a Kucinak becézett Dévényi kívánságát teljesítette, ráadásul örök emléket hagyott melleiről az "utókornak".

- Épp az öltözőben beszélgettünk ciciügyben, vagyis hogy Cini vissza szeretné állíttatni az eredeti állapotokat. Mondtam, hogy ettől a korszaktól valahogy el kell búcsúzni, mondjuk vizes pólóban, amiben picit látszódhatna, én pedig nagyon boldog lennék - kezdte a történetet Dévényi Tibor, akinek kívánságára végül igent mondott az énekesnő.

Zalatnay épp fehér trikóban érkezett a felvételre, így nem is kellett sokat tennie: ledobta dzsekijét, de melltartójától nem szabadult meg.

- Cinikém ezért fogadd szeretettel ezt a pontos labdát. Ha nem lesz cicid, ezt nyugodtan beteheted - adta oda labdáját Tibi bácsi Cininek, aki vizesen búcsúzott melleitől.

Az énekesnő kebleit valószínűleg utoljára láthattunk ebben a stádiumban, egy hónap múlva ugyanis megműtteti őket.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára