Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2011. Október 02. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Utoljára mutatta meg hatalmas melleit Zalatnay Cini

Utoljára mutatta meg hatalmas melleit Zalatnay Cini

Zalatnay Cini ismét mellműtétre készül. Az énekesnő ezúttal kisebbre szeretné szabatni kebleit, de jelenlegi méreteit még utoljára megmutatta a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában.

Vizespóló versenyen mutatta meg utoljára hatalmas kebleit Zalatnay Cini, akinek bájait Hajdú Péter és Dévényi Tibi bácsi szódás szifonja fedte fel. Az énekesnő ezzel barátja, a Kucinak becézett Dévényi kívánságát teljesítette, ráadásul örök emléket hagyott melleiről az "utókornak".

- Épp az öltözőben beszélgettünk ciciügyben, vagyis hogy Cini vissza szeretné állíttatni az eredeti állapotokat. Mondtam, hogy ettől a korszaktól valahogy el kell búcsúzni, mondjuk vizes pólóban, amiben picit látszódhatna, én pedig nagyon boldog lennék - kezdte a történetet Dévényi Tibor, akinek kívánságára végül igent mondott az énekesnő.

Zalatnay épp fehér trikóban érkezett a felvételre, így nem is kellett sokat tennie: ledobta dzsekijét, de melltartójától nem szabadult meg.

- Cinikém ezért fogadd szeretettel ezt a pontos labdát. Ha nem lesz cicid, ezt nyugodtan beteheted - adta oda labdáját Tibi bácsi Cininek, aki vizesen búcsúzott melleitől.

Az énekesnő kebleit valószínűleg utoljára láthattunk ebben a stádiumban, egy hónap múlva ugyanis megműtteti őket.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.

2020. Július 02. 07:13, csütörtök | Bulvár

Kocka alakú görögdinnyét termesztenek Hódmezővásárhelyen

Pap Róbert dinnyetermesztő kísérleti céllal termesztett, dobókocka-alakú dinnyét dob fel a Hódmezővásárhely határában lévő földjén 2020. július 1-jén.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Bulvár

Andonik 4s vendége Axel (Kerozin) - VIDEÓ

Axel a Kerozin együttes oszlopos tagjával a "fordított életről" beszélgettünk. Milyen az, amikor valaki éjjel dolgozik és nappal alszik vagy hétköznap helyett hétvégén megy be a munkahelyére?