Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2012. Március 20. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: Békés Megyei Jókai Színház

Varázsszőnyegen szikrázó napsütésben

Varázsszőnyegen szikrázó napsütésben

Újabb Békés megyei településekre látogatott el a Varázsszőnyeg-program hétfő délután. Ez alkalommal Bányai Ágota színművész kézbesítette a kisorsolt szerencséseknek, a Bolha a fülbe című pezsgő humorú vígjátékra szóló...

Nagyszénáson a kisorsolt utca, kisorsolt házszámú lakója betegsége okán nem élt a lehetőséggel, ezért a szabályok szerint szomszédjának, Vastag Jánosnénak, Gyöngyinek ajánlott fel két darab jegyet teátrumunk fiatal művésze, Nyemcsok János polgármester úr társaságában.


Gádoroson Prozlik László polgármesterrel és a Gádoros televízió stábjával csöngettünk be Rácz Istvánné, Orsolyához, aki a kertjében tevékenykedett a tavaszi napsütésben. Orsolya nagyon megörült a lehetőségnek, mert még soha nem voltak együtt a színházban a férjével, akinek közelgő születésnapjra ez lesz az egyik meglepetés.


Csanádapácán a polgármester úr elfoglaltsága miatt Radics Zénó munkaszervező kísért el minket Nagy Mihályhoz, aki érkezésünkkor egy edzőmeccsre sietett, mert a helyi sportpályán szertárosi feladatokat lát el szabadidejében. Kérdésünkre elmondta, hogy Édesanyját szeretné meglepni a színházjegyekkel.


A varázsszőnyeg utolsó állomása Pusztaottlaka volt, ahol Lászk Györgyné idősgondozótól kérdezte meg Bányai Ágota: Akar Ön a párjával színházba jönni? Éva boldogan mondott igent, főleg, amikor az is kiderült, hogy a Meszlényi Autószalon jóvoltából, az összes nyerteshez hasonlóképpen egy vadonatúj autó szállítja őket háztól házig.


Jövőhéten Gyomaendrődön, Hunyán, Kamuton és Mezőberényben csönget be Katkó Ferenc színművész két színházjeggyel. Legyen otthon és mondjon IGENT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára