Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2012. Augusztus 15. 21:44, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Várpalotán toborzott tagokat a Szebb jövőért egyesület és a Jobbik

Várpalotán toborzott tagokat a Szebb jövőért egyesület és a Jobbik

A Jobbik Veszprém megyei elnöke szerint romlott a megyében a közbiztonság, ezért szükség van egyfajta önszerveződésre, a rend fenntartása, a bűnmegelőzés területén is.

Ferenczi Gábor országgyűlési képviselő Várpalotán a Thury-vár előtt tartott szerdai lakossági fórumon mintegy harminc érdeklődő előtt felsorolva az elmúlt hetekben történt eseményeket, köztük a Devecserben történt cigány és magyar család konfliktusát, s kijelentette: szükség van olyan önszerveződésekre, mint a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, s arra bíztatta a jelenlévőket, csatlakozzanak a szervezethez.
Kepli Lajos jobbikos országgyűlési képviselő, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tiszteletbeli tagja arról beszélt, hogy kellenek az önszerveződő csoportok, akik tenni akarnak azért, hogy a közbiztonság helyreálljon. Leszögezte: rend csak akkor lesz Magyarországon, ha az országnak jobbikos kormánya lesz. A halálbüntetés visszaállítása mellett önfenntartó börtönöket sürgetett.
László Attila, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület elnöke bemutatta a jelenlévőknek az egyesület tevékenységét, melynek köszönhetően az elnök tájékoztatása szerint azokon a településeken, ahol jelen vannak, csökkent, sok helyütt pedig meg is szűnt a bűnözés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:16, szerda | Belföld

Zuhanórepülésben az ipari termelés

KSH: márciusban 10,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.