Városlista
2020. február 28, péntek - Elemér

Hírek

2011. December 15. 07:04, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Évek óta gyűlölte és alázta producerét Fábry

Évek óta gyűlölte és alázta producerét Fábry

Tévés körökben senki sem lepődött meg a Bors című napilap reggeli cikkén, hogy tíz esztendőnyi közös munka után szakított egymással Fábry Sándor és producere, Kovács Kristóf.

Egy bennfentes kitálalt a Storyonline-nak és elmondta: a showman és a producer rossz viszonya esztendőkre nyúlik vissza.

A Bors információja szerint Fábry Sándor új showjának felvételei már januárban megkezdődnek az m1 stúdiójában, miután a humorista szakított az RTL Klubbal és korábbi producerével Kovács Kristóffal is. Nem csak a csatorna változik, de más címen is sugározzák majd a kilencven percesre tervezett műsort, amelynek készítését most Fábry makacssága hátráltatja.

A Millenárison található stúdióban már elkészült a bennfentesek szerint legalább 30 milliót érő díszlet, amikor Fábry kijelentette, nem hajlandó ott dolgozni, mivel azt még Kovács Kristóf és Bara Ákos neves díszlettervező, belső építész találta ki.

Csúnya szakítás ez, nem vitás, de akik közelről ismerték Fábry és Kovács viszonyát, azt mondják, tulajdonképpen nincsen benne semmi meglepő.

"Soha nem szerették egymást, soha nem voltak barátok. Ez egy érdekszövetség volt, semmi más. Fábry mindig is nehezen viselte, hogy nála egy generációkkal fiatalabb, megnyerő külsejű és modorú fiatalember parancsait kell elviselnie, még ha Kristóf igyekezett is mindig tisztelettel beszélni, és bánni vele. Nagyon más emberek ők. Fábry érdesebb, markánsabb személyiség, Kristóf érzékenyebb, finomabb. Sok tekintetben próbálgatták egymás határait, de sokáig elviselték egymást, mert a közös érdek ezt kívánta, de borítékolható volt, hogy előbb vagy utóbb, de szakítás lesz a vége. Csak egy példa a kettejük viszonyáról: tíz évig dolgoztak együtt, de Kristóf sosem látta Fábry gyerekét, sőt, még azt sem tudta, hogy showjának arca apa lett.... De előfordult olyan is, hogy éjszaka telefonon estek egymásnak. Mindig is feszült volt a légkör kettejük között. Nem jobb ember egyikük sem a másikuknál, egyszerűen csak nagyon mások"- mesélte a storyonline-nak a műsor bennfentese.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 27. 18:00, csütörtök | Bulvár

A vörös pandák nem egy, hanem valójában két fajba tartoznak

Genetikai vizsgálattal kínai kutatók bebizonyították, hogy a veszélyeztetett vörös pandák valójában nem egy, hanem két külön faj.

2020. Február 27. 15:07, csütörtök | Bulvár

Tíz érdekesség a Jegesmedvék világnapján - VIDEÓ

Ma van a Jegesmedvék világnapja!

2020. Február 27. 06:19, csütörtök | Bulvár

Titkos átjáróra bukkantak a brit parlament alsóházában

A brit parlament felújításán dolgozó történészek egy rég elfeledett titkos folyosót fedeztek fel a Westminster-palotában, a törvényhozás alsóházának ülésterme mellett - adta hírül a BBC honlapja.

2020. Február 25. 09:01, kedd | Bulvár

Lábas Viki: Nincsenek egoista harcok

A GLAMOUR Women of the Year énekesnői meséltek a kezdetekről és sikerről.