Városlista
2019. január 21, hétfő - Ágnes

Hírek

2018. November 08. 16:10, csütörtök | PR

Vezeték nélküli egérrel a gubancok ellen

Vezeték nélküli egérrel a gubancok ellen

Mindannyian ismerjük a táskánkban összegabalyodott, óráknak tűnő bogozás árán szétválasztható elektromos kábelek káoszát. Egy egyszerű lépéssel most száműzhetjük a bosszantó perceket!

Nem csak a rendmániások számára okoznak gondot az összekuszálódott kábelrengetegek. Megnehezítik és meghosszabbítják a ki- és bepakolást, kellemetlenek a szemnek, és hosszú távon az elektronikai eszközöknek sem tesz jót, ha a sok hajlítás miatt töredezett vezetékeken kapnak áramot. Mégsem kell a gubancokat modernkori életünk velejárójaként elfogadnunk! A megoldás egyszerű és kézenfekvő: csökkentsük az útban lévő kábelek árát – az első lépést egy vezeték nélküli egér használatával is megtehetjük.

Drótok nélkül könnyebb

Ma már, a technológiai fejlődésnek hála, egy vezeték nélküli optikai, infra vagy rádiós egér ugyanolyan pontos és könnyű lehet, mint az analóg csatlakozóval ellátott társa. Nem is beszélve arról, hogy a csúcsmodellek akár 30 napot is működhetnek egyetlen feltöltéssel! Az újgenerációs kütyüknek gyakorlatilag semmilyen hátrányuk nincs a kábeles modellekkel szemben, nem igényelnek különösebb beruházást, ráadásul millió forma, szín, márka és modell közül választhatunk, vagyis teljes mértékben testre szabhatjuk döntésünket.Kinek mi a legjobb

Tartsuk észben, hogy léteznek jobb- és balkezes kialakítású egerek, illetve vannak olyan modellek is, melyeket mindkét tábor kényelmesen használhat. A formavilág is meglepően gazdag, így az áruházban – ha csak adódik rá lehetőségünk – próbáljunk ki néhány megoldást. Figyeljük meg, melyik áll kézre, melyik biztosítja a legnagyobb kényelmet. Ha vásárláskor ezeket a szempontokat nem vesszük figyelembe, könnyen lehet, hogy pár nap után vissza kell majd cseréltetnünk az eszközt.
Mielőtt kiszemeljük új, vezeték nélküli egerünket, gondoljuk végig, pontosan milyen körülmények között, hol fogjuk azt használni. Ha például egész nap rohanunk, tárgyalunk, létfontosságú lehet, hogy egy feltöltéssel minél hosszabb időt bírjon. Jelenleg a Powerplay az egyik abszolút high-tech megoldás: a technológia lényege, hogy töltéskor sem „áll”, hanem végig „dolgozik” az egér. A töltés ugyanis a speciális egérpadon valósul meg, vagyis használat közben, real-time töltődnek a kütyü akkumulátorai.

Az egér „látásának” érzékenysége sem elhanyagolható: a BlueEye-t például azoknak javasoljuk, akik nem (csak) irodai környezetben dolgoznak. Ez a technológia ugyanis a lehető legpontosabb követést biztosítja, és szinte bármilyen felületen, akár kanapén vagy szőnyegen is működik. Otthon vagy irodában fix helyen dolgozóknak viszont ez a funkció annyira nem lényeges, hiszen a töltő mindig kényelmesen rendelkezésre áll.
Döntsünk bárhogy, egy vezeték nélküli egér nagyban hozzájárulhat komfortérzetünkhöz, egyszerűsítheti a folyamatos pakolást, valamint segíthet a bosszantó kábel gubancok legyőzésében is.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 19. 18:14, szerda | PR

Prezi székházban takarítanak

A világhírű startup cég budapesti fejlesztőközpontjának takarítását nyerte el a Jánosik és Társai Kft.

2018. December 15. 09:54, szombat | PR

Magyarországon mutatja be elsőként a BENU megújult gyógyszertár-koncepcióját

A BENU hét év után megújítja gyógyszertár-koncepcióját, és Európában elsőként Magyarországon, a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarkban mutatja be az új, vásárlói igényeknek még inkább megfelelő gyógyszertár-kialakítását.

2018. November 16. 18:00, péntek | PR

Újra díjazott lett a Jánosik Kft.

Harmadszor nyerte el a MagyarBrands, másodszor pedig a Superbrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2018. November 08. 16:24, csütörtök | PR

Ezt biztos nem gondoltad az erőspaprikáról...Meglepő tények!

Gondoltad volna az erős paprikáról, hogy nem csak az ételeidet teszi ízletesebbé, hanem az életedet is megkönnyíti?