Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Február 20. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Victoria Beckham rejtélyes betegségben szenved

Victoria Beckham rejtélyes betegségben szenved

Egyre többen aggódnak a sztárért, aki az elmúlt napokban feltűnően kimerülten jelent meg a New York-i divathéten. Orvosok és pszichológusok szerint, teljesen egyértelmű, mi támadta meg a 37 éves Victoria szervezetét.

Hét hónapja, hogy megszületett a kislánya és máris soványabb, mint valaha. Akár csinosnak is mondhatnánk, de óriási fekete karikák díszelegnek a szeme körül, és akárhányszor megjelenik a nyilvánosság előtt komoly feszültség látható az arcán. Csak kevesen tudják, mindezek komoly betegség tünetei. Állítólag a sztár már pszichológusnál is járt, mert érzi, saját magát sodorta ebbe a lehetetlen helyzetbe.

Egy közeli barátnője elárulta mit mondott, a négy gyerekes sztármama orvosa: "Victoria teljesen felőrlődik a munka és a magánélete között, hiszen mindenhol a maximumot akarja nyújtani, bizonyítani akar. Ez a megfelelési kényszer komoly étkezési zavarokat váltott ki nála, és az orvosa közölte vele, stresszorexiában szenved."

A betegség egyébként kizárólag családos, ambiciózus nőknél fordul elő, akik azért hajtják magukat, hogy eleget tegyenek a munkahelyi és a családi elvárásoknak. A stresszorexia belülről rágja az embert, elevenen felfalva a testet és a lelket. "Ez nem anorexia, nem szándékosan sanyargatja magát. Egyszerűen minden idejét elfoglalja a divattervezés és a cége, a szabadidejét meg a gyerekekkel tölti. Szinte nem alszik éjszaka, és napközben meg olyan kimerült, hogy elalszik a tárgyalásokon. Davidnek néha arra is figyelmeztetnie kell, hogy egy pohár vizet megigyon! Nem eszik, nem iszik, csak a feladataira koncentrál. Mindenki aggódik érte, mert láthatólag ez már beteges!"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára