Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Május 17. 14:01, csütörtök | Belföld
Forrás: OrientPress

Videós segítség a bevallás elkészítéséhez

Videós segítség a bevallás elkészítéséhez

Közeledik a személyijövedelemadó-bevallás határideje. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal két kisfilmmel kíván segíteni a bevallások elkészítésében.

Ne feledjék, a magánszemélyek számára idén május 21-e a 1153 számú szja-bevallás elkészítésének és benyújtásának határideje!

Közeledik a személyijövedelemadó-bevallás határideje. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal két kisfilmmel kíván segíteni a bevallások elkészítésében. Az egyik film lépésről lépésre bemutatja, hogyan kell letölteni a nyomtatványt, a másik pedig egy átlagosnak mondható példán vezeti végig a nézőt a bevallás sorain. Így bemutatja, hogy akinek munkaviszonyból származó jövedelme, két gyermeke és önkéntes kölcsönös biztosító pénztári befizetése van, hogyan töltse ki a bevallást.

A filmeket az alábbi helyekről tölthetik le:

nyomtatvány letöltésének bemutatása itt
szja-bevallás kitöltése itt

Ne feledjék, a magánszemélyek számára idén május 21-e a 1153 számú szja-bevallás elkészítésének és benyújtásának határideje!

OrientPress Hírügynökség

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő