Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2012. Március 13. 08:00, kedd | Kék hírek
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Visszaélés kábítószerrel bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás négy férfi és egy nő ellen

Visszaélés kábítószerrel bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás négy férfi és egy nő ellen

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya jelentős mennyiségre elkövetett visszaélés kábítószerrel bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat négy előzetes letartóztatásban és egy szabadlábon lévő személlyel szemben. A nyomozás elrendelésére azután került sor, hogy a főkapitányság nyomozói és az Akció Osztály rendőrei 2012. február 26-án Orosházán igazoltattak egy 26 éves nőt és egy 28 éves férfit. Jelentős mennyiségű kábítószert találtak náluk, amit lefoglaltak.

A férfit és a nőt őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, melyet a bíróság az ügyészség indítványára el is rendelt. Ezt követően felmerült annak a gyanúja, hogy a nő és a férfi korábban már több alkalommal tartottak maguknál kábítószert, melyet különböző személyeknek tovább értékesítettek. A nyomozók az elmúlt két hétben további három férfi ellen indítottak eljárást. Közülük ketten, egy 26 és egy 33 éves férfi előzetes letartóztatásban vannak. Az ötödik gyanúsított, egy 37 éves férfi szabadlábon védekezik.

Vargáné Szombati Andrea r. fhdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.

2024. Május 07. 07:31, kedd | Kék hírek

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.