Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Augusztus 02. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infobekescsaba.hu

Wasabi Kht. a Like Fesztiválon

Wasabi Kht. a Like Fesztiválon

A Wasabi Kht. nevű zenekar augusztus 17-én a Like Fesztivál Nagyszínpadán lép fel (18:00-kor)

A Wasabi Kht. alterrock, pop, jazz és elektronika egyvelege. Nagy Gábor (ex-Zanzibár) gitáros, és az elbűvölő jazz-énekesnő, Hajdu Nelli, alapították a zenekart, Hain Rékával (basszusgitárossal), Bodzsár Tamással (billentyű, trombita), Kludovácz Csabával (dob) 2010-ben. A zenekar első klipes számát (Hol Halnak meg a galambok) illetve a Csodabogár című dalt számos rádió mellett az Mr2 Petőfi rádió is műsorára tűzi. Több ízben is játszottak már a Kiscsillag, a Magashegyi Underground, és a Carbonfools előtt, felléptek már számos fesztiválon (Pafe, Fishing on Orfü, Veszprémi Utcazene, Sziget), és egyéb rendezvényeken (Magyar Dal Napja, Hangfoglalás, Szerencse Szombat).

A lassan 2 éves Wasabi Kht. zenekar is fellép az első Like Fesztivál Nagyszínpadán, ahol 2 új számát is prezentálja („Aranyat Ér” és „Nem csak zakatol a szív”) a nagyérdeműnek. A Wasabi Kht. két női tagja, a főhősnő Nelli és a basszusgitáros Réka a Like Fesztiválos koncerten (is) Zoe Phobic ruhákban lépnek színpadra. A zenekar új klipje hamarosan napvilágot lát, az, hogy melyik számból, még titok.


augusztus 17. Like Fesztivál – 1. Színpad, 18:00

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.