Városlista
2021. május 14, péntek - Bonifác

Hírek

2012. Szeptember 26. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: Csabai Mérleg

Békéscsaba Sportjáért

Békéscsaba Sportjáért

A kitüntetés azon aktív, illetve nyugállományú magánszemélynek vagy közösségnek adományozható, akik/amelyek Békéscsaba városban a testneveléssel és sporttal foglalkozó társadalmi szervezetekben tevékenykednek ...

A kitüntetés azon aktív, illetve nyugállományú magánszemélynek vagy közösségnek adományozható, akik/amelyek Békéscsaba városban a testneveléssel és sporttal foglalkozó társadalmi szervezetekben tevékenykednek a testnevelés és a sport érdekében hosszabb időn át kiemelkedő munkát végeztek.

A kitüntetés adományozható továbbá: kiemelkedő hazai vagy nemzetközi sportteljesítmény vagy sportolói pályafutás elismeréseként, az ifjúság testedzésében és a diáksport szervezésében hosszú időn keresztül kifejtett eredményes tevékenység értékeléseként, kiemelkedő edzői, sportvezetői tevékenység elismeréseként.

A kitüntetés adományozására javaslatot tehetnek: Békéscsaba város önkormányzati képviselői; a kisebbségi önkormányzatok; a közgyűlés sportügyekkel foglalkozó bizottsága; a városban működő sportszervezetek, oktatási intézmények.

A javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy vagy közösség pontos adatait (név, lakcím, születési adatok, illetve a kollektíva neve, elérhetősége, tagjai) és az adományozás alapjául szolgáló tevékenység részletes ismertetését, méltatását.

A javaslatokat 2012. szeptember 30-áig kell megküldeni Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Oktatási, Közművelődési és Sport Osztályához (Békéscsaba, Szent István tér 7.).

Bővebb információ a szigeti@bekescsaba.hu e-mail címen vagy a (66) 523-832-es telefonszámon kérhető.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 14. 08:58, péntek | Belföld

Csehországba is szabadon utazhatnak a beoltott magyarok

Csehországgal is létrejött a megállapodás, így holnaptól immár mindenfajta karantén-, vagy tesztelési kötelezettség nélkül utazhatnak a beoltott magyarok és csehek a két ország között

2021. Május 14. 08:36, péntek | Belföld

Gyakoribbak az enyhe mellékhatások, ha egy embert két eltérő vakcinával oltanak

Nagyobb valószínűséggel számolnak be enyhe és mérsékelt mellékhatásokról azok a felnőttek, akiknél felváltva alkalmazták az új típusú koronavírus elleni AstraZeneca- és Pfizer/BioNTech-vakcinát

2021. Május 14. 08:21, péntek | Sport

Rally: Reméljük, megtörik az átok Egerben!

Három nap, egy salakpályás prológ, 14 gyorsasági szakasz és összesen 170 versenykilométer vár a Kronome - Pásztor ralipárosra.

2021. Május 14. 08:00, péntek | Bulvár

Elnevezték a fővárosi állatkert kiselefántját

Samunak nevezik el a budapesti állatkert kiselefántját - közölte a Fővárosi Állat- és Növénykert csütörtökön az MTI-vel.