Városlista
2021. május 14, péntek - Bonifác

Hírek

2012. Szeptember 24. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: Csabai Kolbászfesztivál

Környezettudatosan a Kolbászfesztiválra

Környezettudatosan a Kolbászfesztiválra

Kerékpár Kölcsönzési lehetőség a Kolbászfesztivál ideje alatt a város több pontján a Körösök Völgye Natúrpark Egyesülettel közös együttműködésben.

A Békéscsabán jellemző kerékpáros közlekedésre remek alkalmat ad a Csabai Kolbászfesztivális, hiszen a szervezők a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület együttműködésével idén is gondolnak akerékpározni szerető látogatókra, és a tömegközlekedéssel utazókraHódolva a környezetbarát szemléletnek és a tudatos életformának minden érdeklődőneklehetősége nyílik kerékpárkölcsönzés keretében a békéscsabai vasút- és buszpályaudvarról eltekernia Fesztiválra, illetve kedve szerint akár városnézést is beiktathat a programjába a folyamatosan fejlődőbékéscsabai kerékpárutakon.

A pályaudvaron és a Fesztivál helyszínén a Körösök Völgye NatúrparkEgyesület munkatársai egy-egy sátorban segítik a mintegy 25 db Schwinn-Csepel Cruiser és Rangerkerékpár kölcsönzését, illetve igény szerint szívesen ellátják az érdeklődőket túralehetőségekkel és tudatoséletformával kapcsolatos információkkal. A délelőtti és délutáni órákban elérhető áron bérelhető kerékpároknem csak kellemessé, de egyszerűbbé, mobilabbá is teszik a közlekedést.Ez a lehetőség nagyszerű alkalmat teremt mindazoknak, akik a Csabai Kolbászfesztivál sokszínűprogramját kiegészítenék egy kis egészséges testmozgással.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 14. 08:36, péntek | Belföld

Gyakoribbak az enyhe mellékhatások, ha egy embert két eltérő vakcinával oltanak

Nagyobb valószínűséggel számolnak be enyhe és mérsékelt mellékhatásokról azok a felnőttek, akiknél felváltva alkalmazták az új típusú koronavírus elleni AstraZeneca- és Pfizer/BioNTech-vakcinát

2021. Május 14. 08:21, péntek | Sport

Rally: Reméljük, megtörik az átok Egerben!

Három nap, egy salakpályás prológ, 14 gyorsasági szakasz és összesen 170 versenykilométer vár a Kronome - Pásztor ralipárosra.

2021. Május 14. 08:00, péntek | Bulvár

Elnevezték a fővárosi állatkert kiselefántját

Samunak nevezik el a budapesti állatkert kiselefántját - közölte a Fővárosi Állat- és Növénykert csütörtökön az MTI-vel.

2021. Május 14. 07:00, péntek | Belföld

Feltételekkel termőföldön is lehetne napenergiát termelni

Termőföldön is végezhető napenergia-termelés, ha az ehhez szükséges berendezések alatt továbbra is használható mezőgazdasági célra a terület, vagyis ez nem minősül a termőföld más célú felhasználásának