Városlista
2021. május 14, péntek - Bonifác

Hírek

2016. Június 24. 07:39, péntek | Kék hírek
Forrás: mti

Új pszichoaktív anyagot terjesztő hálózatot bukott le Vasban

Új pszichoaktív anyagot terjesztő hálózatot bukott le Vasban

Új pszichoaktív anyagot terjesztő hálózatot számoltak fel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai - közölte honlapján a rendőrség csütörtökön.

A közlemény szerint egy 23 éves és 24 éves szombathelyi, valamint egy 27 éves toronyi férfit Szombathelyen, csomagátvétel közben fogtak el. A küldeményben, és később a házkutatások alkalmával összesen csaknem három kilogramm új pszichoaktív anyagot találtak és foglaltak le a rendőrök.

Hozzáfűzték: a gyanúsítottak nemcsak a megyeszékhelyen, hanem egész Vas megyében szervezetten, egymás tevékenységéről tudva, anyagi haszonszerzés reményében értékesítették az anyagokat.

A terjesztőkkel szemben bűnszövetségben elkövetett, új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást, a fogyasztókat még keresik.

A rendőrök D. T. Zoltánt, B. Balázst és N. Ádámot június 20-án vették őrizetbe, a gyanúsítottakat a Szombathelyi Járásbíróság csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 14. 06:35, péntek | Kék hírek

Ellopta, majd visszament, hogy eladja a láncfűrészt a tulajdonosának

Gyanúsítottként hallgatták, ki az egri férfit a nyomozók.

2021. Május 13. 11:43, csütörtök | Kék hírek

Négy elfogatóparancs ellenére autót lopott - VIDEÓ

Nem zavartatta magát az a férfi, aki ellen négy elfogatóparancs volt kiadva; ellopta főnöke autóját. A budapesti rendőrök az elkövetők mellett az eltulajdonított gépkocsit is megtalálták.

2021. Május 12. 09:05, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy gyújtogatót Budapesten

Elfogtak egy férfit, aki vasárnap lángra lobbantotta az aljnövényzetet a XXIII. kerületben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2021. Május 12. 06:29, szerda | Kék hírek

Letartóztattak két, pénzmosással gyanúsított férfit

Letartóztattak két román férfit, aki a gyanú szerint hamis okmányokkal számos bankszámlát nyitott országszerte, ahova aztán külföldön elkövetett bűncselekményekből származó pénzek érkeztek